Legyen Polgári Világ Magyarországon!

 

Politikai árvák vagyunk. Egy évtizedek óta végletesen megosztott és folyamatosan lecsúszó ország polgárai. Miután Magyarországot a baloldali populizmus eladósította, most a jobboldali illiberalizmus tönkre is teszi. Nem nézhetjük ezt tovább tétlenül! Már nem elég a Facebookon posztolgatni vagy civil szervezetekben kiállni ügyekért. Évszázados álmunkat, az európai, polgári Magyarországot egyetlen politikai erő sem képviseli.

Ezért új pártot alapítottunk.

Akkor lesz élhető Magyarország, ha a középosztályba tartozók aránya a jelenlegi egyharmadról kétharmadra emelkedik. Ha a nyolc óra munkával megkereshető 1000 eurós átlagbérből mindenkinek lesz lakása, autója és elmehet nyaralni. Ha majd az ország többsége polgárként él, akkor ez a többség fontosnak tartja és megvédi az európai hagyományokból építkező polgári demokráciát. Mi ezért dolgozunk.

Polgári Világ. Csak Te kellesz hozzá!

Programunk

MEGGYÓGYUL AZ EGÉSZSÉGÜGY

Elfekvőosztály helyett lézerkés és CT-berendezés! Hálapénz helyett személyre szabott biztosítási csomagok!

JÖVŐRE HAZAKÖLTÖZÖM

Egy élhető országban nem az a boldogulás kulcsa, hogy milyen befolyásos haverjaid vannak. Az 1000 eurós átlagfizetésből kiszámítható az élet

A NŐK LÁZADÁSA

A gyermekvállalás és a munka összeegyeztethető. Mindkettőben sikeresek lehetünk!

SZORGALOM ÉS TEHETSÉG

Ha az állami korrupció nem torzítja el a versenyt, akkor a vállalkozók a negyedik ipari forradalomra koncentrálnak, amely beindítja a gazdasági növekedést.

EURÓVAL VÉGLEG EURÓPÁBAN

Az euróval olcsóbb a hitel, nem kell pénzt váltani, nőnek a befektetések. Az életszínvonal elérte a szlovákot, és közelíti a szlovént.

A GYEREKEK SZERETIK AZ ISKOLÁT

Nem akarok itthon maradni! A suliban most azt játsszuk, hogy egy nemzetközi űrállomás legénysége vagyunk, és megtanultam angolul. Már programokat is tudok írni.

Támogatom a Polgári Világot